Повернутися до звичайного режиму

Наші учні переможці Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України»

Нові можливості для юних дослідників, які цікавляться збереженням екології та охороною довкілля, відкрив найбільший у світі конкурс проєктів екологічного спрямування для школярів 8–11 класів «GENIUS Olympiad Global». Цьогоріч Україна стала першою країною, яка перед світовою спільнотою проводить власну ліцензовану національну олімпіаду «GENIUS Olympiad Ukraine».

Учні нашого ліцею стали активними учасниками олімпіади цього року! Академічний ліцей №4 Обухівської міської ради Київської області набув статусу локального афілійованого центру «GENIUS Olympiad Ukraine». Наші талановиті учні із неймовірною підтримкою і вірою у них їхніх учителів, зареєстрували 10 проєктів і успішно презентували їх в Україні та навіть отримали екоквиток для участі в глобальному фіналі «Олімпіади геніїв» у Сполучених Штатах Америки за результатами НАЦІОНАЛЬНОГО ФІНАЛУ «GENIUS OLYMPIAD UKRAINE» 2022 :

1. Рибіцький Владислав Віталійович і Чимбур Сергій Вікторович отримали СРІБЛО написавши екологічний проєкт «Сортування сміття»;

2. Бишовець Ольга Владиславівна отримала СРІБЛО у номінації короткометражний фільм «Біль моєї Землі»;

3. Кошулько Євгенія Олексіївна отримала Бронзу у номінації МИСТЕЦТВО створивши постер «Забруднення Світових океанів»;

4. Байдур Катерина Олексіївна отримала Бронзу у номінації Креативне письмо «Коріння, що росте навиворіт»;

5. Гуменюк Анастасія Василівна отримала Почесну Нагороду у номінації Екологія і біорізноманіття.

Радіємо, що юні таланти, інтелектуали та дослідники нашого ліцею долучилися до цієї масштабної і надзвичайно актуальної ініціативи навіть у такий скрутний час для нашої країни. Щиро пишаємося вами і вболіваємо за вас, також бажаємо, щоб ваша жага до навчання ніколи не згасала і надалі приносила неймовірні Перемоги! Все буде Україна!

https://www.youtube.com/watch?v=yMia8Ivn-2I

Кiлькiсть переглядiв: 95