МАРШРУТ БЕЗПЕКИ

МАРШРУТ БЕЗПЕКИ продовжує свій рух школами міста

У 2014 - 2015 навчальному році в нашому навчальному закладі продовжує своє життя інтерактивна виставка "Маршрут безпеки".
Фасилітатори виставки з числа учнів 11-го класу, які пройшли навчання минулого року, впевнено впроваджують гру не лише у нашій школі, а і в інших навчальних закладах міста.

Так протягом вересня - листопада цього року юні організатори цієї гри проклали "Маршрут" у рідній школі №4 та у сусідніх школах № 3 та № 5.

Учні і цих шкіл із задоволенням та зацікавлення проходили станцію за станцією, перевіряючи свої знання та здобуваючи нові щодо ВІЛ - інфекції та СНІДу.

Педагог, відповідальний за навчання фасилітаторів та проведення виставки, - практичний психолог школи Мостіпан Юлія Григорівна.

Фасилітатори виставки:
Назаренко Наташа, Коваленко Рома, П"янтківська Вікторія, Нагорний Роман, Чернега Тетяна, Семенчук Жанна, Даша Тільна, Ємець Руслана, Федорчук Ірина, Антоненко Єлізавета, Солодовник Аліна, Блакита Марія, Поддубецький Тимур

/Files/photogallery/шк 3 07-10 2.JPGМаршрут безпеки у СЗОШ № 3/Files/photogallery/шк 3 24-09 2.JPGМаршрут безпеки у СЗОШ № 3/Files/photogallery/шк 5 11-09 3.jpgМаршрут безпеки у СЗОШ № 5/Files/photogallery/шк 5 11-09.jpgМаршрут безпеки у СЗОШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 133