РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ

21 листопада – це той день для українців, коли вони зробили свідомий вибір, коли перебороли у собі страх. Країна продовжує зазнавати фундаментальних змін. Тому слоганом і темою відзначення 21 листопада у цьому році буде «Вільні творять майбутнє». Наше майбутнє – це наші діти, які мріють про Україну без війни. Тому 20 листопада у Всесвітній День дитини та на передодні Дня гідності та свободи, учні ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 м.Обухова провели захід «Я – Дитина. Я – Родина. Я – Україна». Діти виготовили голубів миру, написали на них побажання для дітей України і оформили стенд у вестибюлі школи.

Також у 10 класі пройшов відкритий урок «Українська революція та Революція Гідності – історія та наслідки» (вчитель Шуть О.В.).

Учні 11 класу переглянули документальне відео про Революцію Гідності, яка була надзвичайно важким іспитом для України, але яку гідно вистояли наші мужні патріоти. Також вони вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв Майдану.

/Files/images/revolyutsya_gdnost/DSC02583.JPG/Files/images/revolyutsya_gdnost/DSC02599.JPG/Files/images/revolyutsya_gdnost/DSC02606.JPG/Files/images/revolyutsya_gdnost/DSC02610.JPG/Files/images/revolyutsya_gdnost/DSC02616.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99