НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРОЕКТ "ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ "

В епоху розбудови інформаційного суспільства, у якому основним капіталом і головним ресурсом економіки стають знання, освіта стає не тільки провідною умовою самореалізації та самоактуалізації особистості, збагачення її творчого потенціалу, але й найважливішим фактором соціально-економічного та духовного піднесення держави, забезпечення її конкурентоспроможності на світовій арені.

З метою задоволення соціального замовлення на виховання інтелектуальної еліти нації, створення передумов для самореалізації та самоактуалізації в дорослому житті академічно обдарованих дітей і молоді, у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 м. Обухова, починаючи з 2012 року, працює науково-педагогічний проект «Інтелект України», за яким навчаються учні 1-4 класів.

16 грудня для вчителів початкових класів міста в навчальному закладі відбувся семінар «Особливості навчання за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» в школі І ступеня».

Семінар було організовано управлінням освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради за підтримки начальника управління освіти Мигаль М.Л. та завідуючої міським методичним кабінетом Капітоненко О.С.

Протягом заходу учасники познайомились з особливостями навчання з науково-педагогічним проектом «Інтелект України». Директор школи Тільна О.С. поділилась досвідом впровадження даного проекту.

Потім вчителі із задоволенням переглянули уроки з предметів «Навчаємось разом» у 2 класі (вчитель Кальнобродська О.М.) та «Читання» у 4 класі (вчитель Герун Т.І.).

/Files/images/ntelekt/20151216_102105.jpg /Files/images/ntelekt/20151216_092228.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 85