Оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови

Національним Фестивалем «Код Нації» спільно з проєктом «Про Мову» оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови,який відзначається 21 лютого.

Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.
На Конкурс усі охочі зможуть подати свої творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фото кросинг, есе на тему «Мовне питання» та номінація мовних мемів.
Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті:https://mova.kodnatsii.com з 05.02 по 25.02, оцінювання творчих проєктів по 29.02, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 01 березня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.
Для інших знавців української мови Освітня платформа Фестивалю проводитиме Тестування на рівень володіння українською мовою.
Зареєструватись на нього можна на сторінці:https://mova.kod-natsii.com/test/ з 05.02 по 23.02, пройти тестування з 26.02 по 29.02, а дізнатись попередні результати 01 березня.

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://mova.kod-natsii.com

Кiлькiсть переглядiв: 73