Академічний ліцей № 4 став афілійованим закладом освіти Всеукраїнського конкурсу "Олімпіада геніїв України" та отримали нагороди

GENIUS Olympiad (Олімпіада Геніїв)– найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, який щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року.

Мета і завдання

Метою «GENIUS Olympiad»є сприяння глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку за допомогою фундаментальних наук, мистецтва, креативного письма, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу.

Конкурс спонукає до вирішення викликів та створює можливості отримання знань і розвитку навичок, необхідних лідерам та агентам майбутнього, які сприятимуть забезпеченню екологічної сталості протягом усього їхнього життя. Саме тому GENIUS є абревіатурою від«Global Environmental Issues and Us»(Глобальні екологічні проблеми та ми), а девіз конкурсу – заклик«Збудуємо краще майбутнє разом!».

Завдання GENIUS Olympiadспрямовані на вирішення різноманітних аспектів глобальних екологічних проблем шляхом:
  • створення можливостей у всьому світі долати проблеми довкілля, а також виявляти здатність генерувати рішення;
  • розвитку екологічної свідомості молоді;
  • підтримки учнів у захисті та покращенні довкілля;
  • створення платформи для молоді з усього світу з метою обміну ідеями;
  • інформування громадськості про глобальні екологічні проблеми.
Цільова аудиторія

Щороку участь у фіналі конкурсу беруть більше 1000 учасників з понад 70 країн світу, а за всю історію «GENIUS Olympiad» було зареєстровано 13 299 проєктів із 78 країн.Згідно з правилами проведення конкурсу, до участі запрошуються винятково учні 8–11 класів українських закладів загальної середньої освіти, які досягнуть віку 13 років на момент проведення конкурсу «GENIUS Olympiad Ukraine».

Цього року наш заклад став афілійованим закладом освіти Всеукраїнського конкурсу "Олімпіада геніїв України" та отримали нагороди за участь в конкурсі у різних номінаціях. Щиро вітаємо і безмежно пишаємося нашими учнями та щиро вдячні вчителям, які підготували призерів конкурсу, а саме Онопрієнко В.П., Шумбарській І.О., Машуренко І.В.

/Files/images/2_lyutogo/зображення_viber_2024-02-15_12-15-36-867.jpg /Files/images/2_lyutogo/зображення_viber_2024-02-15_12-16-19-354.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 73