СОНЕЧКО, СОНЕЧКО, ВИГЛЯНЬ У ВІКОНЕЧКО!

Іще з часів язичництва прийшов до нас звичай проводжати зиму і зустрічати дівчину-весну.

У цей день люди веселились, пекли смачні млинці з різними начинками, пригощали всіх, просили пробачення і прощали, готуючись до Великого Посту.

Ось і в нашій школі, як і кожного року, традиційно пекли млинці на масляному тижні. Дівчатка 5-9 класів із великим захопленням та любов'ю чаклували біля млинців, які нагадували сонечка, що посміхаються.

Юні поварі пригощали своїми шедеврами і вчителів, і хлопців, і гостей, які заходили до школи.

Свято мало особливу атмосферу ще й тому, що учні школи прикрасили приміщення десятками сонечок, які вони намалювали та створили напередодні. Ідеш коридорами - і складається враження, що всюди розквітає весна.

Родзинкою дня стала виставка ляльок із капрона. Ці диво-іграшки прикрасили вестибюль школи. Нам посміхались відомі з дитинства герої: Карлсон, Маша, Принцеса на горошині Гном та інші. Також тут були персонажії, яких придумали самі учні: Рудий і конопатий, Чунга - Юнга, Ескімос, Ботан, Руда бестія та безліч інших.

Технікою створення подібних ляльок поділилась з дітьми вчитель трудового навчання Пацурина Наталія Миколаївна, яка і організувала разом з учнями цей чудовия день зустрічі весни!

/Files/images/maslyana/масляна 2.JPG/Files/images/maslyana/масляна 3.JPG/Files/images/maslyana/масляна 4.JPG/Files/images/maslyana/масляна 5.JPG/Files/images/maslyana/масляна 6.JPG/Files/images/maslyana/масляна 7.JPG/Files/images/maslyana/масляна 8.JPG/Files/images/maslyana/масляна 9.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 355